Thursday 30 December 2010

New Year, new resolutions

Is the end of the year and what I can say is that it went too quickly.  Again another year is gone and another one is about to come, which means it will be again the time for new resolutions.
We are making new resolutions which are always hard to achieve, and every year we are thinking that this year is the year when I really want to get on with these resolutions and insure that I achieve them.
I will end saying Happy New Year  to all of you and good luck with your new year resolutions and all the very best in achieving them.

Friday 3 December 2010

Christmas, timp pentru familie si prieteni

A trecut din nou un an si am ajuns tot mai aproape de ziua de Craciun, asa ca e timpul sa ne strangem alaturi de cei dragi sau, daca suntem departe de ei, sa facem efortul de a comunica cu ei.
Cativa ani in urma scriam despre importanta de a pune mana pe un stilou/pix si a scrie vederile de Craciun, atunci eram impotriva e-cardurilor si a e-mailurilor.  Din pacate technologia moderna ne copleseste si timpul e foarte important dar devine din ce in ce mai scurt.
Mai sunt cateva saptamani, mai precis trei, si Craciunul va pune stapanire peste aceasta lume bantuita de tehnologie noua.
Ma panichez la gandul ca nu am timp sa pun stilou pe hartie si sa astern urari de prosperitate si sanatate celor dragi si familiei din tara.
Am sa fac un efort si am sa le scriu acest weekend, ultima sansa ca urarile mele sa ajunga la timp la destinatie .
E-mailul si facebook sper sa fie o strigare de disperare si sa fie ultima solutie.
Sper ca si cei dragi mie sau voua sa gaseasca timpul sa astearna pe hartie cateva ganduri alegand ecranul  unui laptop sau PC ca o ultima solutie.
Nu uitati ca la totii ne place sa admiram felicitarile de Craciun primite din diferite colturi ale lumii.
Asa ca am sa inchei prin a ura Spor la Scris!!!!!!!!!!
Toate cele bune si sa auzim nujmai de bine