Monday 10 December 2007

Electronic versus written cards

Se apropie Craciunul, asa ca am inceput sa ma gandesc la familie si prieteni.
Tehnologia aprinde din nou "razboiul" dintre electronic cards si written cards, dar care este adevarul despre asa zisul razboi = competitie?
Raspunsul e criza de timp, sunt o groaza de lucruri de finalizat inainte de sfarsitul de an si pe deasupra trebuie sa-ti faci timp sa scri felicitarile de Craciun.
Incepi prin a face o lista cu toti prietenii si membrii de familie carora te gandesti sa le trimiti o felicitare de Craciun, care va include si urarile de bine pentru anul ce va sa vina.
Viata merge inainte si pentru o perioada de timp lista ramane o informatie care, din motive "necunoscute", ramane neaccesata de memoria individului preocupat de viata mondena care pentru unii se combina si cu cea de familie.
Au ramas numai cateva zile pana la Craciun si ca prin minune incepi sa accesezi informatia referitoare la lista uitata intr-un colt al biroului. Mai ai multe de facut asa ca te gandesti ca tehnologia iti poate salva timp si bani, mai ales daca ai o lista lunga.
Solutia iti apare in fata ochilor-Internetul; apesi pe tasta si gata ai terminat de trimis ultima felicitare.
Adevarul, cel putin in cazul meu, este ca prefer sa scriu pe hartie; in felul acesta ma simt mai aproape de persoana careia ii adresez felicitarea. Electronic cards sunt reci si te fac si mai constient de distanta care te desparte de familie si prieteni.
In final daca-ti sunt importanti prietenii si familia pune mana pe un stilou/pix si scrie, mai ai doua saptamani pana la ziua cea mare de Craciun.

Sa auzim numai de bine.

No comments: